Smotra Kamanje 2017

Još jedno ljetno druženje je iza nas. Ispunjeno novim znanjima, veseljima, prijateljima, ljubavima i svakojakim avanturama i iskustvima. Kao i uvijek bilo nam je najbolje ikada, a kad najesen krenemo u nove avanture bit će nam još bolje jer nam u srcima gori novi žar 🙂

Gdje početi? Toliko toga se dogodilo u tih 10 dana da je to teško uopće nabrojati, a kamoli dočarati. Bilo je tu svega, no da bar spomenemo neke događaje na koje ćemo čuvati uspomene.

Počnimo od raznih radionica na kojima smo naučili nešto novo i upoznali se s nekim novim aktivnostima kojima ćemo se zasigurno baviti u budućnosti poput Geocaching-a, penjanja, prehrane u prirodi, Pro pionirstva i još mnogih drugih.

Upoznali smo i neke nove prijatelje iz drugih gradova pa čak i država koji su nas upoznali sa svojim izviđačkim običajima dok smo im mi pokazali naše.

Uz to, učvrstili smo prijateljstva s izviđačima iz našega grada s kojima ćemo se zasigurno u budućnosti još intenzivnije družiti.

Kao i na svakom logoru, prošli smo sve, od šake suza i sitnih razmirica, do vriće smija i veselja te još jednom iz tog cijelog doživljaja izašli kao bolji ljudi i prijatelji. A sada, kada je još jedna velika avantura iza nas, ta neobjašnjiva, nevidljiva veza koja nas svih spaja je još čvršća i snažnija.

I što reći za kraj osim toga da se zahvaljujemo svim dragim prijateljima koji su zajedno s nama podijelili sve te divne trenutke, a naročito našim prijateljima iz OI Sjever – Jug, OI 3. Maj, OI Istra, kao i OI Sljeme i SK Split te svim drugim dragim ljudima s kojima smo se sreli i prisjetili se svih tih lijepih trenutaka koji su godinama iza nas, ali ih pamtimo kao da su bili danas.

Do neke nove avanture, do nekog novog logora.. budite pripravni!

…i svoj odred voli…

Učitaj još slika